Ramsalt · aktuelt og nyheter

AKTUELT & NYHETER

Se hva som skjer i Ramsalt-området

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
12/05/23
GoRamsalt

I mai har Colosseum Tannlege kampanje på tannbleking inkludert undersøkelse og tannrens!

Ta en 📞for en 🦷-prat: 75506440 😁
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Gjelder dette tilbudet på Rognan også?

05/05/23
GoRamsalt

Takk for bekjentskapet, fine stunder, samtaler, samarbeid, god mat og innsatsen til siste slutt - Monika og alle dere i Delicatessen i Bodø.

Det har vært en en fryd å ha dere på lag i Ramsalt-familien! ❤️💃

Lykke til på ferden videre! Og gjett om vi skal spise tapas når vi er i Oslo! Eller Tromsø!

#tilviseesigjen #takkformaten #takkforfølget #goramsalt♥️
... Se merSe mindre

Takk for bekjentskapet, fine stunder, samtaler, samarbeid, god mat og innsatsen til siste slutt - Monika og alle dere i Delicatessen i Bodø. 

Det har vært en en fryd å ha dere på lag i Ramsalt-familien! ❤️💃

Lykke til på ferden videre! Og gjett om vi skal spise tapas når vi er i Oslo! Eller Tromsø! 

#tilviseesigjen #takkformaten #takkforfølget #goramsalt♥️
05/05/23
GoRamsalt

For vinkelner, gründer og forfatter Toralf Bølgen ble lidenskapen for vin & mat vekket ved en tilfeldighet.

- Det er 43 år siden nå. Egentlig er jeg utdannet klassisk gitarist, og måtte på et tidspunkt ta noen ekstravakter på et hotell. Og da jeg en dag steppet inn som servitør, ble lista for resten av livet lagt. Det var så gøy! Jeg jobbet med musikk i sju år etter den dagen, men glemte aldri den dagen, forteller Toralf.

Han husker også den dagen da han fikk smake en vin som var annerledes enn de vinene han og kameratene helte i seg på fest.

- Etter hvert ble det viktig å lære vinfaget. Og kunnskap gir definitivt økt glede. Dra på Aspmyra uten å vite hva offside er. Det fort mye mer kjedelig å se fotball da, forteller Toralf.

Han mener at en vin ikke behøver å være den dyreste og flotteste, men at matchen med maten skal være god.

- Noen mat krever mer syre i vinen, annen mat krever mer smak og fylde. Tenk deg en sommerdag med reker. Da er det alltid sitron til. Og i den sammenhengen er det fint å velge en hvitvin med god syre. Som eksempel, forklarer Toralf.

Han forteller at det i vinverdenen finnes et helt eget språk.

- Sier man at noe er surt, så er det negativt ladet, mens syrlig – det er innafor. Likevel skal man ikke komplisere vin. Jeg utelater alltid de fleste fremmedordene når jeg skal lære i fra meg til andre, sier vinkelneren.

#kompetanse #kultur #goramsalt♥️
... Se merSe mindre

For vinkelner, gründer og forfatter Toralf Bølgen ble lidenskapen for vin & mat vekket ved en tilfeldighet. 
 
- Det er 43 år siden nå. Egentlig er jeg utdannet klassisk gitarist, og måtte på et tidspunkt ta noen ekstravakter på et hotell. Og da jeg en dag steppet inn som servitør, ble lista for resten av livet lagt. Det var så gøy! Jeg jobbet med musikk i sju år etter den dagen, men glemte aldri den dagen, forteller Toralf.
 
Han husker også den dagen da han fikk smake en vin som var annerledes enn de vinene han og kameratene helte i seg på fest.
 
- Etter hvert ble det viktig å lære vinfaget. Og kunnskap gir definitivt økt glede. Dra på Aspmyra uten å vite hva offside er. Det fort mye mer kjedelig å se fotball da, forteller Toralf.
 
Han mener at en vin ikke behøver å være den dyreste og flotteste, men at matchen med maten skal være god.
 
- Noen mat krever mer syre i vinen, annen mat krever mer smak og fylde. Tenk deg en sommerdag med reker. Da er det alltid sitron til. Og i den sammenhengen er det fint å velge en hvitvin med god syre. Som eksempel, forklarer Toralf.
 
Han forteller at det i vinverdenen finnes et helt eget språk.
 
- Sier man at noe er surt, så er det negativt ladet, mens syrlig – det er innafor. Likevel skal man ikke komplisere vin. Jeg utelater alltid de fleste fremmedordene når jeg skal lære i fra meg til andre, sier vinkelneren.
 
#kompetanse #kultur #goramsalt♥️
Last flere poster

Oppdag Ramsalt